Ukliďte si šatník a pomozte dobré věci!


Ukliďte si šatník a pomozte dobré věci!

Darované oblečení s vámi vyměníme za dárkové poukazy do našeho nákupního centra. Pomůžete Charitě Prostějov a organizaci Člověk v tísni, kteří oblečení využijí na charitativní a humanitární účely.

Přineste v období 14. –15. listopadu 2019 od 11:00 do 18:00 hodin alespoň 4 kusy čistého a nepoškozeného oblečení ke sběrnému místu, které najdete ve 2. patře ZLATÉ BRÁNY vedle Človíčkova.

Za 4 kusy oblečení dostane po vyplnění darovací karty a předložení průkazu totožnosti dárkový poukaz v hodnotě 100 Kč na libovolný nákup ve ZLATÉ BRÁNĚ. Poukaz lze uplatnit u všech nájemců OC ZLATÁ BRÁNA kromě nájemce Billa. Darovat oblečení je možné pouze jednou.

Obecná pravidla:

Přineste v období 14. – 15. 11. 2019 kdykoliv od 11:00 do 18:00 hodin alespoň 4 kusy starších oděvů ke sběrnému místu ve 2. patře ZLATÉ BRÁNY vedle Človíčkova. Dárkový poukaz v hodnotě 100 Kč na nákup ve ZLATÉ BRÁNĚ obdrží ten, kdo se v uvedených termínech dostaví ke sběrnému místu, vyplní darovací kartičku, prokáže se průkazem totožnosti a věnuje minimálně 4 kusy použitého, neroztrhaného a čistého oblečení. Dárkové poukazy lze uplatnit ve všech prodejnách obchodního centra ZLATÁ BRÁNA kromě prodejny BILLA. V průběhu obou dní akce může jedna osoba získat maximálně jeden stokorunový poukaz. Každý účastník se musí prokázat občanským průkazem či jiným průkazem totožnosti a vyplnit dárcovskou kartičku, aby mu dárkový poukaz mohl být vydán - proto je darování možné od 15 let.

Darované oblečení nesmí být poškozené ani špinavé. Kromě běžných částí oděvu uvítá charita Prostějov s největší potřebou také pánské tepláky, pánské mikiny i na zip, trika, rukavice, ponožky a batohy.

Maximální hodnota rozdaných dárkových poukazů je 100.000 Kč. Pořadatel si vyhrazuje právo akci předčasně ukončit, pokud dojde k rozdání všech poukazů před výše uvedeným koncem akce.

Zapojením se do této akce dává účastník organizátorovi souhlas se zpracováním jím poskytnutých osobních údajů k marketingovým účelům organizátora, k zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změnách některých zákonů (zákon o některých službách informační společnosti). Účastník dává souhlas se zpracováním osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů. Účastník dále výslovně souhlasí s tím, že organizátor je oprávněn v souladu s § 84 a § 85 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, užít bezplatně jméno, příjmení, obrazové snímky účastníka v médiích (včetně internetu a sociálních sítí), propagačních a reklamních materiálech organizátora, a to výhradně v souvislosti s touto akcí a dále rovněž v souvislosti s ostatními poskytovanými službami, a to po dobu 3 let od ukončení soutěže.

Účastník:

Účastníkem soutěže o dárkové poukazy ZLATÉ BRÁNY a darujícím je každý darující ve věku 15 let a více, který se prokáže občanským průkazem či jiným průkazem totožnosti a předá řádně vyplněnou darovací kartičku hostesce, která si na základě této kartičky převezme darované oblečení a vydá poukázku v hodnotě 100 Kč na další nákup, v případě že daroval dárce alespoň 4 ks oblečení.

Organizátor akce:

ZLATÁ BRÁNA s.r.o.

Dukelská Brána 7, 796 01 Prostějov

IČ: 29289076

DIČ: CZ29289076



Zpět na přehled akcí