Otevíráme bránu plnou soutěží a dárků!


Soutěžte se ZLATOU BRÁNOU v období od 10. 8. 2020 do 30. 9. 2020 a získejte plno dárků! 

Stačí v uvedeném období pečlivě sledovat profil ZLATÉ BRÁNY na Facebooku, najít aktuální soutěž a zúčastnit se, třeba budete mít štěstí právě vy! 

Obecná pravidla

Zúčastněte se v období od 10. srpna do 30. září 2020 soutěží, které budou probíhat na Facebooku ZLATÉ BRÁNY. Stačí najít soutěžní příspěvek a splnit podmínky uvedené v textu každé jednotlivé soutěže. Každá soutěž trvá pouze omezenou dobu, u konkrétního příspěvku se vždy dozvíte, do kdy máte čas se zapojit. Poté přijde na řadu vyhlášení vítězů, které vybíráme náhodně ze všech soutěžících, kteří splnili uvedené podmínky. Vítězové jsou následně kontaktováni do zprávy s podrobnostmi ohledně převzetí výhry. 

Předání cen ze všech soutěží probíhá v předem určené prodejně ZLATÉ BRÁNY, na místě je nutné podepsat předávací protokol. Je tedy nutné si výhru vyzvednout osobně, poštou nezasíláme! Soutěžící je povinen si výhru vyzvednout do 11. října 2020, jinak výhra propadá.

Soutěžící je povinen chovat se v rámci fair play a také vysloveně souhlasí s tím, že organizátor je oprávněn v souladu s § 84 a § 85 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, užít bezplatně jméno, příjmení, obrazové snímky účastníka v médiích (včetně internetu a sociálních sítí), propagačních a reklamních materiálech organizátora, a to výhradně v souvislosti s touto akcí a dále rovněž v souvislosti s ostatními poskytovanými službami, a to po dobu 3 let od ukončení soutěže.

Vrácení ani reklamace výher ze soutěží nejsou možné. 

Soutěžící

Soutěžící v rámci akce „Otevíráme bránu plnou soutěží a dárků“ je každý, kdo se v období od 10. srpna do 30. září 2020 zapojí do jakékoliv soutěže na Facebooku ZLATÉ BRÁNY.

Organizátor akce:    

Zlatá Brána
Dukelská brána 7, 796 01 Prostějov

IČ: 29289076
DIČ: CZ29289076



Zpět na přehled akcí